Ervaringen van deelnemers.

 

 'Wat is it prachtich om yn it hôf by De Wite Fûgel it labyrint te rinnen. Op in moaie simmerjûn sjochst' de âlde toer' tusken de beammen troch. En doe't ik dêr rûn skynde de jûnssinne sêft, dan wer op 'e rêch, dan wer op myn wangen.

Wylst' kuierde ik op it paad dat al foar my klear lei. Yn it sintrum kaam ik by mysels oan.

En alles wie goed!'

Gea

 

 'Twee jaar nam ik deel aan Sacred Dance onder jou bezielende leiding in de prachtige ruimte De Wite Fûgel.              In de verstilling van de omringende weilanden en het thema voor ons samenzijn, werd mijn ziel geraakt.            

De gevoelens werden gedragen en geuit in de dans. Liefde vulde mijn Hart.'

Ina

 

 'Dansen o.l.v. jou in De Wite Fûgel is voor mij een feestje. De serene rust die jij en de dansplek  uitstralen, geven mij een heerlijke en spirituele ervaring wat ik erg mis de laatste tijd. Hopelijk kunnen we binnenkort weer series dansen in de kring binnen of buiten zoals we dat gewend waren.'

Janny

 

  'Al jaren dans ik met veel plezier bij en met Henneke. Haar lessen vind ik bijzonder fijn. 

Ze heeft het talent om rust en verdieping in haar lessen te brengen omdat ze het dansen verbindt met spiritualiteit. En dat is de slagroom op het toetje!                                                                                                                           Want door deze verdieping komen de dansen nog dieper bij mij binnen.

Sacrale dans vind ik heerlijk om te doen. Het haalt mij uit mijn hoofd. De symboliek in de dansen raakt me en in de verbinding met de kring voel ik de energie stromen.

Dans brengt mij vreugde maar troost mij ook zeker in pijn en verdriet.'

Aletta

 

  'Sacrale dans is voor mij een avond van pure ontspanning, het hoofd leeg en bovenal genieten van muziek,  ritme en beweging.'

Marijke