Groepslessen Sacred Dance

Tweewekelijks geef ik groepslessen op maandagavond en vrijdagmorgen in series van ongeveer 8 lessen. Een les duurt anderhalf uur, inclusief een kleine pauze tussendoor. Tijdens de series staat steeds een ander thema centraal dat leidend is bij de keuze van de dansen en het daarbij passende gecreëerde midden. Door de opbouw en herhaling van de dansen ontstaat er ruimte voor persoonlijke beleving en verbinding met de andere deelnemers.

Aanmelden kan bij de start van een nieuwe serie die alleen in zijn geheel te volgen is.                                                                                                                                       Eventueel gemiste lessen kunnen, in overleg, worden in gehaald op een ander moment.                                                                                                                        Danservaring is niet nodig!                                                                                                                                                                    

Voor actuele data en prijzen: zie agenda.                                                                               

Proefles

In overleg is een proefles mogelijk, de kosten hiervoor bedragen € 10,00.    

Programma op maat            

Voor bestaande groepen kan een programma op maat samengesteld worden, met bijvoorbeeld een thema naar eigen voorkeur eventueel in combinatie met een wandeling of het lopen van het labyrint. Prijzen zijn afhankelijk van de duur van het programma en het aantal deelnemers. 

 

 

Neem gerust contact op voor meer informatie of een persoonlijke invulling hiervan.