Reis naar binnen

Kom op verhaal tijdens deze persoonlijke workshop. Een cadeau aan jezelf om het evenwicht tussen inspanning en ontspanning op een prettige manier in balans te brengen en te houden. Tijd nemen en je laten leiden door het labyrint, Sacred Dance en de natuur kan verhelderend zijn en lichtheid, soms ontlading, maar ook vreugde geven. 

Een reis naar binnen is op verkenning gaan en ontdekken in jezelf hoe rijk je bent door alles wat je nu ervaart en al ervaren hebt. Het is een moment om stil te staan, ruimte te maken en aandacht te geven aan wat er op dit moment leeft in jou. Wat wil en mag er gehoord, gezien en vooral gevoeld worden?           Inzichten en antwoorden liggen, misschien verborgen, in jezelf. Ik begeleid je in de dans en treed op als hoeder van het labyrint terwijl jij je eigen pad bewandelt.

Je begint aan deze reis naar binnen met een introductie en kennismaking, waarbij je eventueel een thema kunt inbrengen en er naar wens orakelkaarten gebruikt worden. Je komt in beweging met een aantal bijpassende oefeningen en eenvoudige dansen. Indien nodig geef ik een korte toelichting over het labyrint, waarna je in alle rust het labyrint in- en weer uitloopt. Ervaring met dans en/of het labyrint is niet nodig. Afhankelijk van de tijd is het mogelijk om nog een wandeling door de weilanden te maken of gewoon heerlijk wat rond te wandelen rondom De Wite Fûgel.

 

  • Een ticket voor een reis naar binnen is te boeken  per persoon of als kleine groep met meerdere personen (max 4).
  • Een reis duurt 2 uur en is per uur uit te breiden naar ten hoogste 4 uur.
  • Kosten: € 80,00 per persoon of bij meerdere personen in een groep € 50,00
  • Elk extra uur € 30,00 of € 20,00
  • Inclusief koffie/thee en versnaperingen (biologisch) en 21 % btw.

 

Neem contact op voor het kopen van een ticket en het maken van een afspraak of meer informatie.